Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere ehil olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının özge bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı bırakma etmelerini katkısızlar.

Ister bayilerimiz gerekse aracısız toptan satış olarak kötüda ülke düz illere ihtimam vermekteyiz.

Yangın bapsı çelik, alüminyum, galvanizli sert, ahşap ve kadeh kadar yangına dayanıklı malzemelerin bir birleşiminden gestaltlır. Yangın bapsı yangına dayanıklı donanımları ehil olmalıdır.

Yangın Merdiveni Bapsı Kesinlikle Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanoğluın bir korku simultane kolaylıkla ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını sağlamlayacak kuruluşda olmalıdır.

Bir vesair şense ise bapların kendisinin kapanabilmesidir. Rastgele bir tesir olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan bir tomar olmaması gerekir.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin mükemmel şekilde namına getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Kanat adetsı yahut kullanılması istenen menteşelerden kollara derece nitelikli bir gereç ile Yangın Kapısı Fiyatları örgülacak üretimlerde yangın kapısı fiyatı belirlenebilmektedir.

Elektrik elektromanyetik erke verdiğinde, armatür plakasına ilişkilanır ve bapyı kilitler. Elektromıknatısa cazibe akışı durduğunda kapı kendi kendine açılır.

Yangın bapsı, bir binada meydana mevrut yangın durumunda yangının vesair bölgelere yayılmasını çelmek ciğerin tasarlanmıştır. Yangın kapıları, yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve muayyen bir yangın direncine sahiptir.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın kapısı ekseriya 60 dakika, B dershaneı bir yangın bapsı ise 30 zaman boyunca yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın Merdiveni Bapsı Nite Açılır? Yangın Merdiveni Bapsı veya Yangın Çıkış Kapısı olarak bilinen baplar kullanıldığı binada oluşan yangın veya acil bir hâl çabucak insanların yeğni bir itmesi ile dâhilen dışarıya sadık açılmaktadır.

Yangın merdivenlerinin üst kısmında yaman tahliye sistemleri bulunmalıdır. Bu sistemler, dumanın tahliyesini katkısızlayarak insanoğluın daha emin bir şekilde boşaltma olmasına yardımcı

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile gayrı Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından mualla kalite, dayanıklılık, %100 projeye düzen ve tatminkâr yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Bu noktada özellikle de bina sahiplerinin ziyadesiyle uyma etmesi müstelzim yangın yönetmeliği konusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, lüzumlu düzenlemelerin gestaltlması gerekmelidir. Ters taktirde yangınlar çok fazla insanın emanet ve finans kaybına da yöntem hevesliabilir.

Report this wiki page